Onafhankelijke testresultaten

Vanaf de allereerste dag is het team van PlanetCare gedreven door onze betrokkenheid om efficiënte, praktische en betaalbare oplossingen te bieden die elk huishouden in staat stellen om geen microvezels meer naar het milieu te laten lekken.

Dat wij geloven dat onze filters efficiënt zijn is niet voldoende. Wij hebben ze laten testen op hun vezelretentievermogen, zowel volgens interne procedures als door onafhankelijke derden. In alle gevallen werden strenge wetenschappelijke procedures toegepast.

Een belangrijk onderdeel van deze strategie was het gebruik van onafhankelijke, wetenschappelijke en geavanceerde tests.
De resultaten van deze tests (en vele, vele interne tests waaronder constant gebruik in onze eigen huizen) hebben ons geholpen om een marktleidend product te ontwikkelen dat nu aan onze klanten wordt aangeboden en dat wordt geleverd met een efficiëntiewaarborg.


Belangrijkste externe tests (klik om rapporten te downloaden):

Talloze tests worden uitgevoerd in ons eigen laboratorium en bij ons thuis. In tegenstelling tot externe efficiëntietests combineren wij efficiëntie met duurzaamheidstests en gaan wij zelfs verder dan 30 opeenvolgende wascycli. Naast het volgen van de vezelretentie, meet ons teststation tegelijkertijd de waterstroom, de machinefuncties en de drukverliezen in real time.

   
Onze filters worden voortdurend getest en verbeterd, zodat we de beste en meest efficiënte oplossing kunnen bieden aan iedereen die de plasticvervuiling van onze planeet wil verminderen.

Best microfiber filter washing machine planetCare