Een PlanetCare-gebruikersaccount aanmaken

Het aanmaken van een gebruikersaccount bij PlanetCare is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten!

Het geeft u een overzicht van uw PlanetCare-bestellingen, stelt u in staat uw adres te bewerken, geeft u toegang tot uw betalingsgegevens en wijzigt betalingsgegevens, toont de abonnementsstatus van de transactiegeschiedenis en meer.

Volg de eenvoudige stappen om een gebruikersaccount aan te maken, die hieronder worden weergegeven en geïllustreerd. Zoals altijd staan we voor je klaar als je vragen of problemen hebt. Stuur ons gewoon een e-mail naar support@planetcare.org, we helpen je graag verder.

Uw PlanetCare-team

 

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES

1. Ga naar onze winkelpagina www.planetcare.org en klik op het persoonspictogram in de rechterbovenhoek.

planetcare-instructions-user-account

 

2. Klik op 'Account aanmaken'.

 

3. Vul het formulier in door uw voornaam, achternaam, e-mailadres in te voeren (u moet hetzelfde e-mailadres gebruiken dat u gebruikte bij het kopen/abonneren) en kies een wachtwoord. Klik vervolgens op de knop 'MAKEN'.

 

4. Ga naar uw e-mailinbox en open de activeringsmail die automatisch naar u is verzonden. Klik op de knop 'Activeer uw account'.

 

5. Nadat u op de knop "Activeer uw account" hebt geklikt, wordt u teruggeleid naar de PlanetCare-winkel en verschijnt de pagina "Mijn account". Hier kunt u alle informatie over uw aankopen en betalingsgegevens bekijken en wijzigen (klik op de knop 'Uw abonnement beheren' aan de rechterkant). En u kunt uw adres bewerken door rechts op de knop 'Adressen bekijken' te klikken.

 

6. Om uit te loggen, klikt u op de tekst ‘Uitloggen’.