Wilt u microvezelfilters
wettelijk verplicht te stellen?

Wij zijn het met u eens! De weg naar nieuwe wetgeving is echter lang en kronkelig en uiteindelijk helpen alle kleine beetjes. Scroll naar beneden om te zien hoe PlanetCare-gebruikers de verandering in Frankrijk al hebben aangewakkerd, waar wasmachinefilters vanaf 2025 verplicht zullen zijn.

Sla dit over en laat me zien hoe ik kan helpen!

Laten we eens kijken hoe individuele daden invloed hebben op beleidsverandering

Het begint allemaal thuis.

Feit is dat onze was vervuilt. Wanneer we onze synthetische kleding wassen, komen er plastic microvezels vrij. Om precies te zijn dumpt een gemiddeld huishouden elke week ongeveer een plastic zak met microvezels in het afvalwater. Met het PlanetCare wasmachine filter kan iedereen nu 90% van deze microvezels opvangen. voordat ze door de afvoer worden gespoeld

Maar hoe verandert het installeren van een filter het beleid?

Je vraagt je misschien af waarom moet dit worden opgelost door individuen?
De reden is heel eenvoudig. Voordat beleidsmakers nieuwe regels kunnen aanbevelen, moeten ze oplossingen vinden die in de praktijk werken. En om hen te overtuigen om microvezelfilters verplicht te stellen, hebben we zoveel mogelijk mensen nodig die het bewijs leveren dat dit mogelijk is.

We hebben het al gedaan in Frankrijk!

Toen Frankrijk zijn baanbrekende anti-afvalwet aan het aannemen was, konden wij het bewijs leveren omdat PlanetCare een efficiënte oplossing is die al is aangenomen door duizenden gebruikers over de hele wereld. Vanaf 2025 zullen alle nieuwe wasmachines in Frankrijk uitgerust zijn met een microvezelfilter. We zijn ook actief betrokken bij gesprekken met andere overheden en met jouw hulp maken we de verandering mogelijk!

Hoe kun je helpen?

Veel landen worden steeds serieuzer over het wettelijk vastleggen van vervuiling door microvezels. En als het zover is, zullen ze weer kijken of dit iets is wat mensen willen. Door vandaag nog een microvezelfilter aan te schaffen, laat je zien dat dit is wat wij en de aarde nodig hebben.

185A6199.jpg__PID:462e09ed-0069-47cf-ad9f-38ea6bac80a6

"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."

- Margaret Mead

Begin vandaag nog met het filteren van microvezels

Houdt 98% van de microvezels tegen met
elke wasbeurt

Onafhankelijk getest door wetenschappers in laboratoria met een wereldwijde reputatie. Officieel goedgekeurd door het Zweeds Milieuagentschap.

Inzamelen en recyclen
microvezels

Met onze unieke Closed-Loop service halen we je gebruikte cartridges gratis op om microvezels te recyclen en cartridges op te knappen voor toekomstig gebruik!

1 wetgeving aangenomen,
meer te gaan

Samen met onze gepassioneerde community hebben we Frankrijk ervan kunnen overtuigen om filters verplicht te stellen vanaf 2025.

Gesteund door mensen wereldwijd

"PlanetCare is the most efficient microfiber-catching solution on the market."

Mensen vragen ons vaak

Klaar? Laten we het doen

Sluit je aan bij andere oceaan-liefhebbende mensen en help ons de vervuiling door microvezel voor eens en altijd te stoppen.

STARTEN